Astrologisch consult

Astrologisch consult

voor werkende vrouwen die vrij willen zijn om zichzelf te zijn

Simpelweg jezelf zijn is het kado aan deze wereld.


Heb jij gedachten zoals... "Wie zit er nu op mij te wachten,

er zijn al zoveel vrouwen die hetzelfde doen als ik." Of "Zij heeft betere kwalificaties en meer ervaring dan ik, waarom zou iemand voor mij kiezen." Of baal je omdat je weer "ja" hebt gezegd terwijl je je zo had voorgenomen om je grenzen te stellen. Wil je weten wat er allemaal in je zit? Wil je weten waarom je doet wat je doet? Waarom je in oude patronen blijft steken en hoe je dit kunt veranderen? Laat je meenemen in een astrologisch consult. Om van daaruit de eerste stap te nemen om jezelf te laten zien en horen. Want simpelweg jezelf zijn is jouw kado aan deze wereld.

Wat kun je verwachten van een astrologisch consult


1. Inhoudelijk


Tijdens een astrologisch consult kijken we naar de stand van de planeten tijdens jouw geboorte. Deze vertellen waarom jij doet wat je doet en waarom het soms zo moeilijk is om ingesleten patronen los te laten. Een geboorteradix geeft je inzicht in je karaktereigenschappen, je kwaliteiten, ontwikkelpunten en uitdagingen.  Een geboorteradix is geen vaststaand iets. Het betekent niet dat je zo geboren bent en daar heb je het mee te doen. Nee, er is altijd ontwikkeling mogelijk. En die mogelijkheden laat ik je zien in een astrologisch consult. Daarnaast krijg je meer inzicht in jezelf en wat bij jou past. Om vandaaruit de volgende stap te nemen naar jezelf laten zien en horen zoals je bent. Want dat is jouw kracht.


2. Resultaten


Na afloop van een astrologisch consult heb je meer inzicht in wat je te bieden hebt en wat het beste bij je past. Ook is bewustwording van oude patronen die je wilt loslaten de eerste stap naar verandering. Om jou dit inzicht te geven, gebruik ik een mix van analyse en intuïtie tezamen met mijn ervaring in de psychologie, mindfulness en human resources. Het consult vindt plaats via Zoom en wordt voor je opgenomen zodat je het altijd nog kunt nabeluisteren.


3. Aandacht


In een 1 op 1 consult geef ik je vollop de persoonlijke aandacht die je verdient. Vooraf kun je al een thema of vraag aanleveren om het consult richting en focus te geven. Tijdens het consult kun je alle vragen stellen die je wilt. Heb je na afloop nog vragen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.


4. Kosten


Een astrologisch consult kost € 77,- euro inclusief BTW


Hoe wordt een reading ervaren

Dartie heeft een geboortehoroscoop voor mij gemaakt en hier een uitgebreide uitleg bij gegeven die heel behulpzaam was en mij waardevolle nieuwe inzichten in mezelf en mijn levenspad heeft gegeven. Wat ik fijn vond is dat ze ook intuïtief aanvoelde hoe ik de informatie uit de horoscoop in mijn leven zou kunnen toepassen. Ze heeft een fijne, rustige manier van uitleggen en ze nam uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Ik kan het echt aanraden een keer te doen.


Jeanette van Os-Koets

www.healingbydivinelove.nl

Veel gestelde vragen

Wat moet ik aanleveren voor een consult?


Voor een astrologisch consult heb ik je geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats nodig. Heb je deze niet? Check bij de gemeente waar je geboren bent.

Kan ik een vraag aanleveren?


Ja, dat kan. Heb je behoefte aan helderheid op het gebied van je carrière bijvoorbeeld? Wanneer je het consult boekt in de webshop, zet je vraag dan in het opmerkingenveld.

Hoe lang duurt een consult?


Een astrologisch consult duurt ongeveer vijf kwartier.

Hoe werkt het?


De sessie vindt plaats via Zoom. Je hebt geen betaald account nodig. Je ontvangt een link en kunt gewoon deelnemen. Wel is het verstandig om vijf minuten eerder in te loggen om te kijken of beeld en geluid goed werken. De sessie wordt opgenomen zodat je na afloop het consult altijd nog kunt nabeluisteren.

Wat als ik nog twijfel?


Je kunt geheel vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. Tijdens dit gesprek geef ik je meer informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt.

Wie ben ik

In mijn geboortehoroscoop staat mijn Ascendant, de manier waarop ik naar mijzelf kijk en hoe ik op een ander overkom, in het dierenriemteken Stier. Mijn opleiding tot mindfulness trainer past hier helemaal bij. Ik kom kalm over, hoewel ik dit innerlijk niet altijd ben. Mindfulness helpt mij om geaard en in balans te blijven. Ik geniet van het simpele leven. Ik zit liever met een kopje cacao in het bos of op de hei dan in een Starbucks.


Het teken Stier dat liever kiest voor gemak en het oude vertrouwde heeft het soms moeilijk met de planeet Venus die in mijn geboortehoroscoop in het teken Schorpioen staat. Het teken dat gaat voor diepgang en transformatie. Terug naar wie ik werkelijk ben. Omdat ik iets te brengen heb in deze wereld! En daarvoor hoef ik alleen maar mezelf te zijn. Datzelfde geldt voor jou. Jezelf zijn is jouw kado aan de wereld.


Ik help je hier graag bij. Dit doe ik met een mix van astrologie, meditatie, Reiki, tarot en nog veel meer.

Dus wil je...

... de eerste stap nemen om jezelf te laten zien en horen zoals je bent?